Открий съкровището

Международен фотографски експеримент "Културно наследство" 2005

Начало / Ателие на откривателите / Фотографи / Международен фотографски експеримент "Културно наследство" 2005
Международен фотографски експеримент
Тук са събрани творбите на млади фотографи, участници в Международния фотографски екперимент за наследство през 2005 година. А ето и какво иска да ти каже неговият координатор Естеве Мак Бош.

”.....За да уловиш момента в една фотография, просто затвори едното си око и погледни с другото през обектива на камерата – това е като светлина от прожектор! Насочваш я където искаш и си избираш това, което си представяш.
Какво най-много ти харесва? Лъчът светлина, който пада върху капитела? Кипарисовото дърво, на фона на който се проектират най-високите камбанарии? Отражението на поредицата от арки върху спокойните води на реката?
Ти си творецът! Това, което избереш, ще стане твоето съкровище. Никой друг не го е забелязал преди, но след това всеки ще му се радва, благодарение на твоята изобретателност и творчество. Бъди пръв!
Този “Опит” се изпитва всяка година от млади хора от повече от 40 страни. Включително и твоята.
Съветът на Европа, в ролята си на патрон и тези от нас, които сме основателите и координаторите от Каталония, ще бъдем много щастливи, ако вземеш участие и ще се радваме да се присъедините към нашата група отсега нататък.”

Галерия


© Асоциация за културен туризъм. Всички права запазени.
Проектът е финансиран от
Британски съвет България
Warning: include(counter.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/pixelflo/otkrivam.com/index.php on line 313

Warning: include(): Failed opening 'counter.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pixelflo/otkrivam.com/index.php on line 313