Открий съкровището

Как да откриваш съкровищата?

Начало / Попитай откривателя / Как да откриваш съкровищата?

Тръгни по пътя, който води между Училището и Кулата. Там в далечината, сутрин или вечер, денем или нощем, Земята на съкровищата те очаква. По пътя ще откриеш вълшебната карта на Земята на съкровищата.

Но къде са съкровищата? Не се учудвай, че още не ги виждаш. Те са там и чакат да ги откриеш. Ще ти подскажа – зад всяка малка червена точка на картата се крие съкровище. Доближи се с мишката до нея и тя ще се превърне в символ на съкровището. За да го откриеш, кликни върху него и то ще ти се разкрие.

Съкровището е открито! Върни се на картата и продължи приключението!
Има и още изненади – всяко открито съкровище ти носи точки. Събирай тези точки и на всеки 50 имам подарък за теб – снимка на Световно съкровище. Тази снимка можеш да сложиш на екрана на своя компютър. Така винаги ще имаш едно съкровище близо до теб.


Ако искаш да научиш повече, за това как да откриеш съкровищата, ела в Училището за откриватели!


© Асоциация за културен туризъм. Всички права запазени.
Проектът е финансиран от
Британски съвет България
Warning: include(counter.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/pixelflo/otkrivam.com/index.php on line 313

Warning: include(): Failed opening 'counter.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/pixelflo/otkrivam.com/index.php on line 313